Prepoznajte podnebne grožnje in zavarujte svoje podjetje.

KlimaTool je celovita rešitev za oceno kreditnega tveganja v različnih podnebnih scenarijev.

KlimaTool povezuje podnebne spremembe in kreditno tveganje.

Svet se sooča s pomembnimi podnebnimi spremembami, ki vplivajo na poslovanje podjetij po vsem svetu. MSP-ji so še posebej ranljivi, saj delujejo z omejenimi sredstvi, zato ​​so bolj občutljivi na nihanja v dobavni verigi, dobavljivost surovin itd., kar odraža povečano kreditno tveganost.

Kako deluje?

KlimaTool se osredotoča na Zahodni Balkan in ocenjuje fizična ter prehodna tveganja. Rešitev ponuja vpogled v oceno tveganosti poslovanja zaradi poplav, ekstremnih vremenskih razmer, plazov, pomanjkanja vode, požarov. Spremlja tudi regulativni okvir in napredne tehnologije, ter ponuja vpogled v makro okolje, trajnost oskrbovalne verige in izvedljivost procesov v regiji.

Kakovost

Zagotavljamo 100 % lastništvo podatkov in jamčimo za njihovo zanesljivost.

Transparentnost

KlimaTool nudi dostop do osnovnih podatkovnih virov, kar zagotavlja visoko stopnjo transparentnosti.

Odzivnost

Podatki so preko varovanih kanalov dostavljeni varno in hitro, kar omogoča učinkovito in ažurno analizo.

Rezultati

Podjetja opremljamo z dragocenimi vpogledi za boljšo učinkovitost.

Naša vizija

Podpiramo mala in srednje velika podjetja (MSP-je) ter finančni sektor na Zahodnem Balkanu pri ustvarjanju trajnostne prihodnosti. Transparentni, dosledni in dostopni podatki so ključni za usmerjanje kapitala v podjetja, ki imajo pozitiven vpliv na okolje. KlimaTool zagotavlja, da so podatki o trajnosti široko dostopni in razumljivi za vse vpletene. Naša rešitev omogoča informacije v trenutnem času, kar daje podjetjem moč nadzora nad lastnimi podatki ter spodbuja transparentnost.

Prepoznajte podnebne grožnje in zavarujte svoje podjetje.

Kontaktirajte nas,
če želite izvedeti več o Klimatoolu.

Preverite, kako lahko Klimatool pomaga vašemu podjetju. Če je vaš glavni cilj rast ali stabilnost vašega podjetja, potem bi moralo biti razumevanje podnebnih groženj in zavarovanje vašega podjetja prednostna naloga. Za učinkovito delo potrebujete orodje za ocenjevanje kreditnega tveganja v raznih podnebnih scenarijih.

Prilagojeno vašim potrebam:

Naša rešitev je prilagojena regulatornim okvirom, spremlja specifične zahteve in potrebe vašega podjetja ter zagotavlja rezultate, ki jih potrebujete.

Strokovna pomoč:
Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vam bo nudila strokovno vodenje in podporo skozi celoten proces sodelovanja.

Veselimo se naslednjih korakov.